Всички трансфери през търг
#1 Removed user 13.12.2012 11:07
Red rockets
1507 Posts

Хаиде да запеем старата песен на нов глас!
Това е нещо, което го пледирам от много време, но за съжаление не се одобри.
Предимствата са много, а най-важното от тях е тотален край на спекулации, съмнения, спам и какво ли не още!
Имаше съветници които бяха против...не знам защо!? Успяхме да се преборим само частично за урегулиране на пазара с тези минимални и максимални цени, защото знаете как играчи, за които нямаше история се продаваха на анархични цени.
Благодарение на колеги които нямаха интерес пазара да е строго урегулиран стигнахме до частично решение на въпроса. Създадохме правила, по които и до ден днешен се осъществяват трансферите и всеки ще, не ще ги спазва, не за друго, а защото просто няма как да не се спазват!
Най-интересното е че същите тези колеги, които тогава бяха най-много против да се стигне до тотална прозрачност на пазара сега реват до бога, че имало запазени играчи. Същите тези колеги, които преди няколко дена ми обясняваха как е нормално играч да не се продава на всеки, защото много важна била симпатията сега пищят, че това не било съвсем така.
Има правила колеги, правила изковани по надлежния ред!
Нека никои да не смее да кори друг, когато правилата се спазват стриктно.
Ако не ви харесват даваите да ги променим! Защото и на мен не ми харесват!

П.П. Ще ви кажа и един пресен пример защо аз искам търг. Ако имаше търг колеги нямаше да загубя последния финал за ЛШ. Защото покупките осъществени от колегата в последния момент нямаше да ги допусна. Ако имаше търг щяхме да наддаваме до бога. Щеше и продавача да е доволен. А с тези правила те просто станаха под масата.
Не ме разбираите погрешно. Не упреквам никои!!! Всичко беше по правилата. Колегата успя да го направи, аз не, играта продължава!

#2 Removed user 13.12.2012 12:50
Usa
1 Post

И защо въпреки всичко изписано от tonos все още има такива които гласуват против идеята, не разбирате ли че така показвате, че сте "ЗА" трансферните договорки.

#3 Removed user 13.12.2012 13:13
Tiger llll ys
1040 Posts

Защо пък ти или който и да е трябва да спира договорените трансфери на други отбори-това не разбирам.Има продавач,има купувач има договореност-има сделка.Защо трябва да седи най-богатия най-отгоре и да решава аз примерно дали да купя някой играч?

#4 Removed user 13.12.2012 13:21
Red rockets
1507 Posts

<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Защо пък ти или който и да е трябва да спира договорените трансфери на други
отбори-това не разбирам.Има продавач,има купувач има договореност-има
сделка.Защо трябва да седи най-богатия най-отгоре и да решава аз примерно дали
да купя някой играч?</blockquote>
Ей това имам предвид!!! Защо някой трябва да е против това, след като правилата са такива! Недоумявам!?
Друг е въпроса ако болшинството реши да промени нещо.

#5 Чаворселона 13.12.2012 13:38
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Принципно си прав.
Но.
Сега ще опитам да ти обясня неудобството. Имам да кажем 500 000 за трансфер, виждам подходящ за мен играч, уговарям мениджъра да ми го продаде. Той го поставя в трансферната и като дойде време да го купя, го вижда некой друг с по-добри финанси и го лапва. Не че продавача ще е недоволен, но в този случай парата ще определя всичко, а в тази игра не всеки е със завиден бюджет.

#6 Removed user 13.12.2012 13:50
Red rockets
1507 Posts

Така е имаш 500к и пазариш нещо, колегата ти го пази и си държи на думата. Всичко е по правилата. По същия начин пазарих играчи за космическа сума, мина време събрах кредита. Е с времето космическата цена стана минимална, но колегата си удържа на думата. Даже за някои играчи пазарлъка беше на по-ниски нива от минималната, НО има си правила и трябва да се спазват!

#7 Removed user 13.12.2012 17:39
Pokemon
433 Posts

Колега тонос помисли за по малките отбори който нямат кой знае какви кредити какво ще правят примерно аз имам 300 хиляди за един играч и такъв като тебе ми напише 1 млн аз какво правя в този случай??? Тонос ти мислиш само за себе си братле защото имаш дебел джоб Без извинения може и да ме накажат но не мога да се сдържа да него кажа ЕГОЙСТ ГАДЕН !!!

#8 Removed user 13.12.2012 17:43
Red rockets
1507 Posts

<blockquote><h3>Somersby написа:</h3>Колега тонос помисли за по малките отбори който нямат кой знае какви кредити
какво ще правят примерно аз имам 300 хиляди за един играч и такъв като тебе ми
напише 1 млн аз какво правя в този случай???</blockquote>
Точно това си чатим в една дискусия в момента колега. Пазара е толкова замрял, че играчи ще се продават и с по една оферта само. Истински търг може да има само преди финали и важни мачове, където ще наддават само грандове. Широкия потребител изобщо няма да бъде конкуриран.

#9 Removed user 13.12.2012 17:47
Redhawks
991 Posts

<blockquote><h3>Somersby написа:</h3>Колега тонос помисли за по малките отбори който нямат кой знае какви кредити
какво ще правят примерно аз имам 300 хиляди за един играч и такъв като тебе ми
напише 1 млн аз какво правя в този случай??? Тонос ти мислиш само за себе си
братле защото имаш дебел джоб Без извинения може и да ме накажат но не мога да
се сдържа да него кажа ЕГОЙСТ ГАДЕН !!!</blockquote>
Защо само той мисли само за него си? В няколко теми го пънат на кръст, защото е купил играчи по правилата на играта, а когато ТЕЗИ къде са недоволни са направили някаква трансфери и далавери и след това ние го направим веднага почват "НЕ! Така не можете вие". Тези отбори къде са се вдигнали имат много против мен и тези формули къде ги прилагам са изпитани лично от тях

#10 Removed user 13.12.2012 19:15
Pokemon
433 Posts

Пирински орли ти вобще не си прав добре а я ми кажи защо ги развива тези супер таланти толкова време за да ги продадеш за смешни пари ???? Като с тях до 2 сезона щтеше да си шампион на ЛШ . А това да спечелиш тази титла е мечтата на всеки малко по-голям отбор от тази игра. :)